Actualitatea ambasadei

!!! Concurs pentru elevii și studenții români din Olanda !!! Creație logo – 140 ani de relații diplomatice RO-NL

Creație logo – 140 ani de relații diplomatice RO-NL

 

În anul 2020 se vor împlini 140 ani de relații diplomatice bilaterale România - Regatul Țărilor de Jos.

Cu această ocazie Ambasada, în parteneriat cu Liga Studenților Români din Olanda, își propune să folosească, în toate comunicările sale, un logo special, care să reflecte spiritul pozitiv și inovativ al relațiilor bilaterale.

Concursul pentru crearea acestui logo este deschis tuturor elevilor și studenților români din Olanda.

Cerințe și condiții de participare:

  • Logo-ul trebuie să fie o lucrare proprie și originală, formată dintr-un ansamblu de semne grafice, care să reflecte o concepție concisă și clară. Formate acceptate sunt: imagine- PNG; imagine vectoriala - AI, PDF, EPS, SVG.
  • Elementele utilizate nu trebuie să contravină  prevederilor legislației din Olanda și din România (să nu conțină injurii, să nu aibă caracter ofensator, abuziv, indecent, calomniator sau obscen; să nu conțină sau sa sugereze orice forma de violenta; să nu conțină drepturi, publicitate sau materiale promoționale ale unor terțe părți; să nu conțină materiale ilegale, calomniatoare, defăimătoare, rasiste sau xenofobe).
  • Imaginea trebuie să fie însoțită de o scurtă prezentare (un text de 50-200 cuvinte), care să descrie conceptul (viziunea autorului) și elementele folosite.
  • Fiecare participant poate intra în Concurs cu un singur Logo.

Toate drepturile și beneficiile cu privire la logo-ul câștigător aparțin organizatorului, și anume, Ambasada României în Olanda.

Lucrările pot fi trimise prin poștă electronică la adresa roemb.protocol.ro@xs4all.nl sau  prin poștă la adresa Ambasadei (Catsehuvel 55, 2517 KA Haga) cu mențiunea „Concurs Logo 140 ani RO-NL”.

Un juriu format din personalități române și olandeze vor selecta lucrarea câștigătoare. Câștigătorul concursului va fi anunțat public cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a României.

Termenul limită de transmitere a lucrărilor este 10 noiembrie 2019.

Mult succes!

 

Alegeri Prezidenţiale 2019. Secţiile de votare din Olanda

15.11.2019

În baza deciziei AEP, în Olanda sunt organizate 25 de secţii de votare, după cum urmează: Amsterdam: 5 secţii la Sporthallen Zuid (adresa: …

Japanese Tables Evening- Leiden

15.11.2019

La data de 13 noiembrie 2019, ambasadorul României, Brândușa Predescu şi Alexandra Calu, diplomat în cadrul Ambasadei, au participat la evenimentul…

Vizită de lucru a ambasadorului României la Enschede

06.11.2019

La data de 6 noiembrie 2019, ambasadorul României în Olanda, doamna Brândușa Predescu, a făcut o vizită de lucru în orașul Enschede, provincia…