Prima pagină

Servicii de avocatură şi consiliere juridică

Servicii de avocatură şi consiliere juridică în Regatul Țărilor de Jos

Pentru o listă completă a avocaților la care pot apela cetățenii români din Regatul Țărilor de Jos, consultați următorul link:   https://www.advocatenorde.nl.

Pentru avocați și consilieri juridici din Regatul Țărilor de Jos, cunoscători ai limbii române, puteți consulta lista de mai jos.

Precizare:

Lista de mai jos are caracter pur informativ. Prezenţa specialiştilor pe lista de mai jos nu poate fi interpretată ca o recomandare a Ambasadei.

 

Servicii de consiliere juridică

Menţionăm că juriştii care nu sunt înscrişi în Barou nu vă pot reprezenta interesele la instanţele de judecată/Parchete sau alte instituţii publice/private care permit reprezentarea/asistarea de către un avocat.

 

Doamna A. Teunissen – Oprea, jurist
T:.010.4221126/ .06.20981019; Eandrea.teunissen@xs4all.nl
Consiliere juridică, mediere, facilitare contacte cu persoane fizice sau juridice pe teritoriul Ţărilor de Jos.

 

Doamna G.  Ilie - Rojurist
Herengracht 282, 1016BX Amsterdam.
T: 0631994423; E: ilie5@msn.cominfo@rojurist.eu ; W: http://www.rojurist.eu
Consiliere juridică în următoarele domenii: căsătorie,divorţ, drepturile copilului, autorizaţii de funcţionare societăţi  comerciale, asigurări, pensii, indemnizaţii pentru creşterea copilului şi consiliere juridică în domeniul dreptului internaţional.
 
Doamna Mihaela Brand Girescu
T: 010-4842401, 0646027264
E: 
mihaela_girescu@yahoo.com, W: http://m-m-brand-girescu.assoc.co
Adresă: Rotterdam
Consiliere juridica în domeniul penal - solicitări daune morale şi material pentru reţinere abuzivă de către poliţie, contestaţii împotriva unor amenzi, în litigii de muncă: neplata salariului, neprelungirea contractului de muncă, concediere.
Important:

Informații juridice gratuite, în diverse domenii, pot fi obține la Het Juridisch Loket, accesând următorul link: https://www.juridischloket.nl

 

Servicii de avocatură.

Avocații cu drept de practică la instanțele de judecată din Regatul Țărilor de Jos pot fi contactați la coordonatele menționate în Registrul public gestionat de Barou, accesând următorul link: https://www.advocatenorde.nl

 

Doamna A. Petrescu - Popescu Advocaten
Kingsfordweg 151, 1043 GR Amsterdam.
T: 020-8114266/624 772 860; E: petrescu@popescu-advocaten.nl; info@popescu-advocaten.nl; W: http://www.popescu-advocaten.nl
Specializare: cauze penale si toate acțiunile conexe, cu drept de reprezentare in fata tuturor institutiilor judiciare și administrative: judecătorii, tribunale, curti de apel, Curtea Suprema de Casatie, Procuratură, birouri de politie, primarii si alte colegii judecatoresti cum ar fi CRvB, CBB, RvS sau institutii precum CBR pentru cereri privind  permisele de conducere sau Belastingdienst pentru acțiuni referitoare la fraude, spălare de bani etc.

 

Domnul P.D. Popescu - Popescu Advocaten
Kingsfordweg 151, 1043 GR Amsterdam.
T: 020-8114266/0610 344 449; E: info@popescu-advocaten.nlW: http://www.popescu-advocaten.nl
Specializare: cauze penale si toate acțiunile conexe, cu drept de reprezentare in fata tuturor institutiilor judiciare și administrative : judecătorii, tribunale, curti de apel, Curtea Suprema de Casatie, Procuratură, birouri de politie, primarii si alte colegii judecatoresti cum ar fi CRvB, CBB, RvS sau institutii precum CBR pentru cereri privind  permisele de conducere sau Belastingdienst pentru acțiuni referitoare la fraude, spalare de bani etc.
 
Doamna Marielle van Essen – Van Essen Advocaten BV
Sarphatistraat 642,1018 AV, Amsterdam .
T:  020-3080085 /0642306929(urgenţe); Evanessen@vanessen-advocaten.nl; info@vanessen-advocaten.nlW: https://www.vanessen-advocaten.nl/
Specializare: cauze penale si toate acțiunile conexe: infracţiuni cu violenţă contra vieţii şi proprietăţii,  a libertăţii sexuale, infracţiuni economice, trafic de fiinţe umane şi trafic de droguri, proceduri de confiscare, extrădare şi predare precum şi internarea psihiatrică forşată, etc.

 

Doamna B. E. Gritu - B.G. Legal Advice
Javastraat 40, 2585 AP Haga
T: 070-2202111/0652595400;   E: brindusa.gritu@roemenieadvocaat.nl; info@roemenieadvocaat.nlWhttp://www.roemenieadvocaat.nl
Specializare: Persoane juridice române și olandeze - servicii de asistență pentru dezvoltarea relațiilor de afaceri și intrarea pe piața din România și Regatul Ţărilor de Jos, după caz: constituire de societăți comerciale, modificări ale actelor de societate; cesiuni de părți sociale, dizolvarea și lichidarea de societăți, obținerea permiselor de muncă, recuperare creanțe, medierea litigiilor comerciale; redactarea contractelor  comerciale, inclusiv în faza de negocieri; oferirea de servicii de plasare temporară de forță de muncă; consiliere legală în domeniul de taxare salarii și impozite; asistare la încheierea contractelor; obținere licențe.
Persoane fizice - Medierea litigiilor de muncă; plata drepturi salariale; accidente de muncă; deschidere “Persoană Fizică Autorizată”, declarație impozit, deschidere/închidere cont bancar; sprijin în completarea oricărui tip de formular; acordare custodie minor, divorțuri încheiate în România, acțiuni succesorale.

 

Doamna M. Bladel-Oltean- NSPYRE B.V.
Herculesplein 24, 3584 AA Utrecht.
T: 088-8275000; 0648374594;  E:mariavanbladel@live.nl  / cerutti_m@hotmail.com ;
W: http://www.nspyre.nl
Specializare: Drept civil, comercial, contracte, societar, concurenţei, muncii, proprietăţii intelectuale, european, internaţional şi contencios administrativ. Reprezentare în faţa instanţelor judecătoreşti şi arbitrale.

 

Doamna A.G. Tiru - Simmons & Simmons LLP
Claude Debussylaan 247 1082 MC Amsterdam.
T: 020-7222500; 0653857440;   E:netherlands@simmons
W: http://www.simmons-simmons.com
Specializare: drept procesual civil - litigii comerciale; reprezentare în faţa instanţelor judecătoreşti din Regatul Ţărilor de Jos precum şi in fata instanţelor arbitrale; proceduri privind recunoaşterea şi executarea hotărârilor judecătoreşti şi arbitrale străine în Olanda; drept comercial- contracte comerciale (contracte de distribuţie, agenţie, franchising si vânzare-cumpărare); drept internaţional şi european, precum şi soluţionarea litigiilor între investitori şi stat în cadrul Acordurilor Bilaterale de Investiții.

Domnul Daniel Urdoi

Amerikalaan 70D, 6199  AE Maastricht-Airport
T+31 (0)43 711 22 07+ 31 628 56 47 36 ;
Eurdoi@lexquire.nlW:   https://lexquire.nl/  
Specializare: consiliere, asistare şi reprezentare clienţi la instanţe şi instituţii publice şi private din Olanda şi România în următoarele domenii: drept comercial şi societăţi comerciale, recuperări de creanţe, dreptul muncii, dreptul proprietăţii intelectuale, imobiliare, consultanţă fiscală şi contabilă.

 

For Romanian companies who have to deal with Dutch law:

Russell Advocaten

Corporate law, labor/employment/immigration/real estate including government issues/investment in the Netherlands

Antonio Vivaldistraat 6, 1083 HP Amsterdam, www.russell.nl 

T: +31 20 301 55 55, E jan.dop@russell.nl 

România la cea de-a 24-a Conferință a Statelor Părți la Convenția pentru Interzicerea Armelor Chimice

29.11.2019

Ambasadorul României la Haga, Brandușa Predescu, reprezentant permanent al României la Organizația pentru Interzicerea Armelor Chimice (OIAC), a condus …

Celebrarea Zilei Naţionale a României 2019

28.11.2019

Ambasada României în Olanda a organizat, la 28 noiembrie 2019, recepţia pentru marcarea, la Haga, a Zilei Naţionale a României. Evenimentul a beneficiat…

Alegeri Prezidenţiale 2019. Secţiile de votare din Olanda

22.11.2019

În baza deciziei AEP, în Olanda sunt organizate 25 de secţii de votare, după cum urmează: Amsterdam: 5 secţii la Sporthallen Zuid (adresa: …